Vacanta la Paris, un vis care s-a implinit anul asta

Nu imi place sa imi planific niciodata vacantele cu multe luni inainte. Eu sunt adeptul deciziei de moment, decizia aia care vine direct din suflet, decid ceea ce simt eu ca e mai bine pentru mine. Asa se face ca de fiecare data cand trebuie sa plec in concediu prefer ofertele speciale si cele last minute, pentru ca sunt mai comode, poate prind preturi mai bune. Nu e o problema sa faci rezervari bilete avion Bucuresti Paris pentru ca fiecare agentie de turism are si un site foarte bine pus la punct si cu oferte pentru toate buzunarele si gusturile.

Anul asta am vrut totusi sa fac o schimbare si sa nu mai las totul pe ultimul moment, pentru ca au fost si dati cand am platit cam mult pe bilete avion si nu am avut serviciile pe care mi le-as fi dorit unde am ajuns-pachetele mai bune se dadusera deja. Am dat un search pe Google dupa oferte ieftine pentru destinatii populare din Europa si asa am ajuns pe site-ul celor de la Aerolines, niste profesionisti din toate punctele de vedere. De cand am intrat pe site am vazut motorul de cautare complex, cu rezervari bilete de avion Bucuresti Paris si cautarea pentru hoteluri, foarte puternice, rezultatele returnate erau relevante si cuprindeau cam tot ce ma interesa. Am gasit oferta de Bilete de avion Paris care mi-a convenit, am solicitat oferta de pret si de servicii-erau la alegere asa ca a trebuit sa discut cu un operator sa spun ce doresc in plus. Oferta am primit-o la doar cateva minute de la solicitarea pret bilete avion, am descoperit pe site si tot ce trebuia sa stiu despre bilete de avion Bucuresti Paris si locul unde ajungeam, ce putea vizita, ce mijloace de transport aveam, cum sta treaba cu transportul, preluarea de la aeroport.

Toate zborurile erau directe, realizate prin intermediul unei companii franceze, in pretul acestor Bilete de avion Paris erau incluse taxe si servicii standard, pretul era deja negociat pentru clientii Aerolines asa ca era si cel mai bun de pe piata la momentul respectiv. Nu mica mi-a fost mirarea cand am vazut ca Aerolines imi pune la dispozitie si servicii de transport cu masini private, inchiriere masini in strainatate pentru diverse plimbari si vizite, un lucru foarte important daca vrei sa te deplasezi rapid. Acum am doar de asteptat pana la data stabilita pentru a pleca in concediu la Paris si a ma relaxa in stil frantuzesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *