Transport iefin, sigur si profesionist catre Anglia

O vacanta sau un drum absolut necesar in afara tarii se pot dovedi destul de costisitoare, mai ales daca nu este vorba despre o calatorie planificata din timp. Mijloacele de transport din Romania catre destinatii din Europa sunt deja binecunoscute si includ transportul aerian, companiile de transport rutier care efectueaza curse transport persoane Romania Anglia dar si alte destinatii din Europa Occidentala, trenul sau masina personala.

Daca despre avion stim deja ca este cel mai eficient si mai rapid mijloc de transport catre Anglia, si in principiu catre orice destinatie din intreaga lume, mai ales daca rezervam bilete cu cateva luni in avans… nu foarte multa lume exploreaza si celelalte modalitati de transport persoane Anglia.

Urmatorul mijloc de transport persoane Anglia Romania si Romania Anglia, din punct de vedere al popularitatii, este transportul cu autocarul, iar dintre firmele care fac curse Anglia Romania favorita romanilor care locuiesc in UK, si care fac aceasta cursa tur-retur cel putin de doua ori pe an, este Eurolines.

Avantajul calatoriei cu autocare de transport persoane Anglia este ca se pot face rezervari chiar si cu putin timp inainte de cursa, permit o cantitate rezonabila de bagaje inclusa gratuit in pretul biletului si au preturi mici pentru bagajul suplimentar. Pretul calatoriei in sine Anglia Romania sau Romania Anglia nu este intotdeauna mai mic decat pretul unui bilet de avion, mai ales in perioadele in care companiile aeriene lanseaza oferte imbatabile, insa astfel de oferte se epuizeaza rapid.

Eurolines are si ea perioadele sale de reduceri pentru transportul cu autocarul, iar perioadele de promotie pe curse Anglia Romania pot fi foarte avantajoase. Cantitatea minima de bagaje inclusa in pretul biletului in mod gratuit este de 45 de kg, orice greutate suplimentara fiind taxata cu 1.5 euro per kilogram. Curselek sefac in mod regulat catre Londra, Birmingham, Liverpool, Manchester si Northampton.
Rezervarile se pot face online, la fel ca si in cazul calatoriei cu avionul, dureaza doar cateva minute si se poate plati cu cardul, prin transfer bancar, sau chiar si numerar la agentie, dar numai in termen de 24 de ore din momentul rezervarii.

Autocarele care efectueaza transport persoane Anglia Romania sunt o optiune ideala pentru romanii care se tem sa zboare cu avionul si gasesc ca autocarul este una dintre cele mai safe modalitati de transport. In plus, Eurolines este cea mai mare retea de autocare din Europa, cu parteneri in toate tarile occidentale si care ofera servicii de top la preturi foarte bune.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *