Teamnet, integrator si dezvoltator de top de solutii IT&C

Viitorul este al tehnologiilor moderne, nu incape indoiala. Depinde doar de noi cum stim sa le implementam si sa ne folosim de ele pentru a creste productivitatea si a asigura o eficienta sporita in toate domeniile unde se vor aplica aceste tehnologii. Integrearea si dezvoltarea software, consultanta in domeniul IT sunt doar doua dintre elementele care pot contribui la o mai buna implementare a tehnologiilor moderne in toate domeniile vizate. Performanta activitatilor intreprinse de companii depinde si ea in mare masura de functionarea si de punerea in practica a noilor programe sau sisteme moderne bazate pe tehnologie avansata.

Firmele specializate in integrarea si dezvoltarea software, in consultanta IT, cu servicii diverse in domenii precum inginerie, solutii cloudsourcing, de pilda vor face diferenta intre o afacere profitabila si una care nu se descruca prea bine. Compania Teamnet este o astfel de firma cu experienta, care se adreseaza sectorului public si companiilor din mediul privat, un integrator IT de top care a devenit prin multa munca si idei foarte bune generator de infrastructura tehnologica. Echipa Teamnet Romania lucreaza din greu, zi de zi, la implementarea si dezvoltarea de solutii IT&C, la integrarea de solutii it, oferind mentenanta si suport de calitate post-implementare, instruire sau calificari. Teamnet international, prin toate diviziile sale, incearca de fiecare data sa ofere clientilor cele mai bune servicii punand la dispozitia lor tehnologie aeroportuara, sisteme integrate, solutii securitate informatica sau consultanta si asistenta tehnica la cele mai inalte standarde. Sub indrumarea lui Bogdan Padiu Teamnet, CEO Teamnet Group, specialistii de la Teamnet au reusit sa integreze tehnologia GIS si sistemele UAV pentru livrarea de solutii complete, crearea unei platforme Cloud accesibila IMM-urilor romanesti. Tot la Teamnet Romania veti gasi si oameni cu experienta care se ocupa de proiectarea si executia sistemelor automatizate de control SCADA, solutiile it puse la dispozitie de Teamnet international sunt personalizate, fiecare client primeste informatiile si tehnologia de care are nevoie cu adevarat. Echipa coordonata de CEO Teamnet Group Bodgan Padiu Teamnet se implica permanent in proiecte europene de cercetare si dezvoltare, solutiile dezvoltate de specialisti vizand imbunatatirea vietii oamenilor si cresterea competitivitatii mediului de afaceri international.

In 2005 Teamnet Romania a fost prima companie romaneasca de software care a avut o confirmare oficiala a competentei de la Microsoft, Microsoft Business Process and Integration si titlul de Microsoft Gold Partner. Domeniile vizate de companie sunt siguranta publica, mediul, transporturile, agricultura, serviciile publice, sanatatea si energia si utilitatile. Pentru lista completa de produse si servicii oferite de companie puteti accesa site-ul oficial, acolo unde aveti si o prezentare detaliata a fiecarui tip de solutie propusa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *