Schimbi destinatia cladirii sau vrei sa o extinzi? Ai nevoie de expertize tehnice pentru constructii existente

Dupa o anumita perioada de timp orice constructie are nevoie de imbunatatiri si de consolidari. Consolidarile se realizeaza de obicei in baza unor expertize tehnice facute de firme specializate sau de particulari, reprezinta documentatii tehnice detaliate si imbunatatiri pentru imbunatatirea lor. Sunt multe tipuri de expertize tehnice in constructii, cele mai populare sunt cele pentru determinarea starii tehnice a structurilor de rezistenta, care vor determina o evaluare structurala clar si natura capacitatii portante a imobilelor. La finalul expertizelor se va incadra constructia in clase de risc seismic si se vor lua toate masurile pentru refacerea elementelor structurale cu probleme.

De ce sunt importante aceste expertize tehnice? In primul rand pentru ca siguranta celor care vor locui acolo este mult mai mare, nu ai cum sa stii ce se intampla structural cu respectiva cladire decat daca exista ceste evaluari. In al doilea rand, in cadrul unor expertize tehnice in constructii se pot despista si eventuale defecte si anomalii de constructie, se pot reface structurile conform unor planuri bine determinate, consolidarile nu sunt facute dupa ureche. In al treilea rand expertizele tehnice sunt de dorit in toate situatiile si sunt obligatorii, constructorii nu trebuie sa isi asume niciun risc la demararea unor lucrari, fiecare expertiza va da eventuale detalii despre metodele de lucru suportate si despre structura cladirilor aflate in exploatare.

Expertizele tehnice se pot face si cu ajutorul firmei One Design, firma cu experienta si experti in astfel de lucrari. Serviciile ce presupun expertize tehnice in constructii de la One Design, birou de proiectare modern care foloseste tehnica de ultima ora la fiecare proiect in parte sunt utile atunci cand se doreste extinderea cladirii si supraetajarea, au preturi mici si transparente. Echipele de specialisti de la One Design pot explica fiecarui client tot ce tine de documentatie, inclusiv ce inseamna pud si puz si cand sunt necesare ambele documente, plan urbanistic de detaliu si plan urbanistic zonal.

Expertiza tehnica se poate solicita de la One Design si cand se doreste largirea suprafetei cladirilor, schimbarea destinatiei unei cladiri existente-se pot schimba configuratiile si parametrii de realizare a expertizelor dupa caz. One Design garanteaza raport calitate-pret bun, implicarea unor experti in domeniu care au mai lucrat pentru astfel de documente si stiu exact cum sa se adapteze la nevoile clientilor, livrarea serviciilor este prompta, oricand consultantii firmei pot lamuri orice neintelegeri si pot explica fiecare pas al expertizei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *