Ofera clientilor tai o experienta placuta cumparand echipamente horeca pentru baruri

La sfarsit de saptamana sau cand vrem sa ne relaxam putin dupa o zi mai grea multi dintre noi ne ducem fie intr-un bar, fie intr-un club. Aici putem fi serviti cu bautura si mancare, dupa caz, putem sa socializam, sa ascultam o muzica buna, ne putem relaxa pentru cateva minute departe de orice sarcini de la noul job si de sefii care vor prea multe de la noi. Pentru patronii de baruri si cluburi clientii sunt foarte importanti, se intelege de la sine, de aceea spatiul in care aleg sa-si petreaca cateva minute trebuie sa fie cat mai primitor si mai bine organizat.

Un rol important in baruri il joaca vitrinele unde sunt expuse bauturile. Intrucat clientii cauta mereu ceva nou si vor sa aiba de unde alege aceste vitrine pentru bar sunt moderne, au bauturile aranjate in asa fel incat sa poata fi vazute rapid de cei care doresc sa le consume. Vitrinele pentru bar pot adaposti de la sticle de vin pana la sticle cu diverse sortimente de bauturi alcoolice, cele mai populare vitrine pentru bar sunt cele modulare, cu usi si sistem de control cu afisaj electronic. Interiorul lor este din otel inoxidabil, cu PVC la interior si la exterior pentru o protejare cat mai buna a sticlelor expuse, unele modele au iluminare cu led si un sistem special de economisire a energiei electrice, sisteme modulare de racire monobloc detasabil. In baruri mai intalnim si sisteme modulare refrigerare bere, tip dulap, cu aceleasi caracteristici si foarte usor de utilizat, suprafata de lucru din otel inoxidabil, cu usi si sertare cu incuietori. Foarte utile in astfel de spatii sunt si vitrinele frigorifice, speciale pentru depozitarea produselor de patiserie-cofetarie. Aceste vitrine frigorifice orizontale pot avea mai multe usi, rafturi pentru expunere, sistem de racire ventilata, design special pentru o expunere cat mai eficienta a produselor.

Evaporatorul static, iluminarea vitrinelor, cromatica adaptata fiecarui tip de afacere si brand, sticla tratata, care poate fi curbata sau dreapta, sistemul automat de dezghetare si controlul electronic al termperaturii transforma modelele de vitrine frigorifice orizontale intr-un must have pentru barurile si cluburile de top. Impreuna cele doua echipamente horeca vor oferi clientilor posibilitatea sa aleaga ce doresc si sa vada foarte bine fiecare produs, patronii si vanzatorii vor putea sa ii serveasca rapid gratie designului special construit, rezistenta lor la uzura este mare, se pot intretine si igieniza usor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *