Obtine un zambet de nota 10 si o functionalitate mai buna cu implanturi dentare de calitate

Medicina stomatologica moderna a evoluat atat de mult incat astazi pacientii pot primi o ingrijire medicala de foarte buna calitate. Daca pana nu demult atunci cand pierdeai un dinte, aveai o extractie care lasa in urma un loc gol singura solutie era o lucrare stomatologica sub forma de punte, in prezent locul ei a fost luat de un implant dentar. Ca si lucrarile dentare clasice implanturile dentare se pot realiza in orice clinica stomatologica din Bucuresti sau din tara, durata interventiei nu este foarte mare, echipamentele si tehnologia moderna asigura un confort sporit pacientului. Spre deosebire de o punte, care ar presupune stricarea altor doi sau trei dinti cel putin, un implant dentar realizat in Bucuresti sau in tara salveaza dintii sanatosi si este destinat doar zonei unde nu mai exista dintele.

Practic implantul ia locul radacinii, este dintr-un material rezistent, de regula titan, pe el se poate realiza o coronita la culoare cu restul dintilor. La finalul interventiei nu se va deosebi intre dintele natural si implant, integritatea structurii faciale va fi pastrata, ocluzia si masticatia vor fi ca atunci cand dintele extras inca era la locul sau. Printre multele avantaje ale unui implant se numara impiedicarea atrofiei osoase, migrarii dintilor si retractiei gingivale, imbunatatirea aspectului facial si al zambetului. De asemenea, alte avantaje ale implantului dentar tin de vorbirea corecta si dictia imbunatatita, de sanatatea orala mult mai usor de intretinut, de accesul mai usor la spatiile dintre dinti si de rezistenta foarte mare in timp. Atunci cand mancati nu veti mai rani gingia, nu veti avea accidente de tipul muscatului limbii, implantul este fix, nu se misca, nu se deplaseaza in timpul masticatiei. Daca se doreste implantul poate fi punctul de plecare pentru punti sau proteze totale, lucrarile facute pe implanturi fiind mult mai rezistente si mai sigure.

Ca la orice interventie medicala, si in cazul implanturilor sunt niste riscuri minore, dar exista si trebuie stiute. Cel mai important dintre riscuri este cel al infectiilor la nivelul gingiei si al osului, dupa care urmeaza riscul de mici leziuni la nivelul dintilor alaturati locului implantului, din cauza procedurilor de implantare, afectarea nervilor sau chiar respingerea implantului de catre organism, in cazuri foarte rare. In general implantul se integreaza perfect in masa osoasa in care e fixat, fuziunea e totala, durerile dispar la cateva zile dupa interventie si sunt normale avand in vedere caracterul invaziv al procedurilor medicale aplicate. Cat despre cat costa un implant dentar e bine de stiut ca vorbim de preturi destul de mari, mai ales daca materialele si procedura aleasa sunt foarte scumpe. Ca sa va faceti o idee despre cat costa un implant dentar si ce preturi se practica va spunem ca variantele premium ajung si pana la 4300 ron, insa sunt si variante mai ieftine care nu depasesc 1500-2000 ron.

Pentru cele mai bune si mai calitative tipuri de implant puteti consulta oferta pret implanturi dentare de la CityDent. Echipa de stomatologi cu experienta si echipamentele moderne, instrumentarul de calitate sunt doar cateva dintre avantajele apelarii la Clinica CityDent. Aici puteti sa optati pentru un implant BIOMET 3I american, personalizabil, usor de montat si foarte rezistent, cu un contact cu osul optimizat, dar si pentru varianta AlphaBio, cu un cost mai mic, dar aceleasi efecte estetice si functionale ca si in cazul BIOMET 3I. In timpul implantarii pacientii sunt anesteziati si monitorizati permanent, disconfortul in timpul operatiei nu exista, fiecare pacient primeste o ingrijire speciala pentru ca interventia sa fie un succes. La final medicii pot da si sfaturi clientilor si garanteaza pentru fiecare lucrare efectuata. Pentru mai multe detalii si ofertele de pret, informatii complete despre implanturile puse la dispozitie puteti vizita pagina oficiala de Internet CityDent.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *