Muta mobila in siguranta cu o firma de transport mobila cu experienta

Mobila este cel mai greu de mutat dintr-un loc in altul. Unele piese de mobilier sunt compuse din mai multe bucati, altele sunt foarte grele sau foarte fragile. Daca alte solutii improvizate pot sa dea gres si sa distruga mobila de sute de lei, solutiile propuse in serviciile oferite de o firma transport mobila vor garanta siguranta si integritatea mobilierului pe toata durata transportului si la destinatie.

Transportsigur.ro, firma transport mobila cu experienta, are toate resursele fizice si tehnologice pentru protejarea mobilei in timpul transportului, asigurand demontarea si remontarea pieselor de mobilier in punctul de preluare si la destinatie. Se aleg rutele cele mai sigure, mai rapide, mai eficiente pentru ca mobila sa ajunga fara nicio zgarietura la destinatie, camioanele de 3.5 tone si dubele cu care se face transportul sunt perfect echipate pentru a face fata oricaror conditii meteo si carosabilului. Autoutilitarele cu lift in spate fac si ele parte din parcul auto astfel incat descarcarea si incarcarea mobilierului nu va fi insotita de evenimente neplacute. In plus, in interiorul mijloacelor de transport exista sisteme de protectie suplimentare pentru ca piesele de mobilier sa nu se loveasca unele de altele, cele mai sensibile sa nu se zgarie, sa nu se strice emailul. Tot mobilierul e demontat, remontat si asigurat in masini cu ajutorul echipei de specialisti, care nu lasa la intamplare nici un detaliu. Procesul de transport si mutare a mobilei dintr-un loc in altul va fi foarte usor, confortabil si foarte rapid, mobila foarte grea fiind transportata in zona scarilor cu liza electrica care suporta chiar si mobila din lemn masiv.

Pentru un plus de siguranta, mobila poate fi asigurata de firma transport mobila, iar echipa transportsigur.ro garanteaza pentru orice transport de mobila. Asigurarea de raspundere civila se face foarte reapid, simplu, fara cheltuieli suplimentare. Mai mult, se poate transporta mobila atat in tara, ca si in strainatate, in Anglia, Germania, Franta sau Italia. Apeleaza si tu la serviciile transportsigur si muta mobila rapid si in deplina siguranta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *