Economiseste bani si timp cand ai de transportat mobila doar cu TransportSigur

transport-mobilaAi reusit sa te muti de curand intr-o garsoniera sau un apartament cu doua camere si ai cam multa mobila de transportat? Nu vrei sa apelezi la rude sau la prieteni de ocazie si sa iti faci datorii fara rost? Incearca chiar acum serviciile ireprosabile ale http://transportsigur.ro/, poate singura firma din Romania care iti pune la dispozitie o gama larga de servicii si masini de transport mobila si bunuri in siguranta dintr-o locatie in alta.

Principalul motiv pentru care ar trebui sa alegi TransportSigur.ro este legat de promptitudinea echipei si calitatea masinilor pe care le vei avea la dispozitie, fie ca vrei sa le inchiriezi sau apelezi la pachetul complet cu sofer si oameni care sa incarce si sa descarce mobila pentru tine. Daca mobila e mai grea si mai voluminoasa, masinile au si sisteme care permit urcare rapida in masina, sisteme de siguranta pe interior pentru a nu se lovi mobila sau a se deteriora bunurile transportate. In plus, se pot asigura si bunurile printr-o polita speciala optionala, pentru ca dvs. sa fiti relaxati tot timpul. Ca sa stiti mereu unde se afla transportul si cat mai dureaza, cum decurge, masinile au sisteme moderne GPS, sisteme de telecomunicatii, legatura cu baza fiind permanenta, astfel incat soferii sa transmita date relevante despre locul si timpii alocati transportului. Toti soferii au experienta enorma la volan, cunosc perfect fiecare traseu national si international, stiu sa evite orice obstacol si sa reactioneze imediat in situatii mai complicate.

Fiecare solicitare primita de catre http://transportsigur.ro/ este tratata cu seriozitate, mutarea mobilei sau bunurilor este planificata, detaliile sunt stabilite cu maxima atentie astfel incat transportul sa decurga cat mai firesc si sa fie cat mai rapid. Mai mult, tarifele practicate sunt raportate la piata reala si la tipul de marfa sau mobila care urmeaza a fi transportata, sunt mai mici decat cele existente pe piata, mergandu-se pe ideea ca un transport de calitate nu trebuie sa fie neaparat foarte scump.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *