De ce merita sa cumparati corpuri de ilumiant de interior cu led?

corpuri-de-iluminat-ledStiati ca felul in care lucram si ne desfasuram activitatile zilnice este influentat si de lumina care ne inconjoara la un anumit moment? Daca lumina este una cat mai apropiata de cea naturala putem sa obtinem un randament mai bun, iar daca lumina nu este potrivita putem sa sfarsim prin a avea rezultate mai proaste la toate sarcinile de indeplinit. Cum sa alegi corpurile de iluminat de interior? Asta ar trebui sa fie intrebarea la care sa gasesti un raspuns cat mai rapid pentru a-ti eficientiza munca depusa. Raspunsul este unul foarte simplu, poate mai simplu decat credeati.

Oferta de corpuri de iluminat de interior este intr-atat de variata incat puteti sa cumparati orice model de becuri economice cu led de pe unul dintre zecile de site-uri online care se ocupa de comercializarea unor produse de pe aceasta nisa. Pe langa preturile mai mici si calitatea mai buna a produselor, magazinele online care vand corpuri iluminat pe baza tehnologiei LED aduc pe rafturile virtuale articole de la cele mai mari firme europene si de peste Ocean, testate si produse respectand cele mai inalte standarde de calitate. Unul dintre magazinele on-line de unde puteti achizitiona corpuri de iluminat de interior pentru diverse aplicatii este Magic LED. Echipa Magic LED comercializeaza produse V-TAC certificate, cipurile folosite sunt de calitate, iar majoritatea componentelor interne provin de la producatori cu experienta pe piata precum Philips sau Samsung, Sharp. Becurile cu LED au lumina de tip alb cald sau neutru, pot functiona fara probleme mai mult de 20.000-50.000+ de ore, au puteri de pana la 15W sau 22W, avand nevoie de o cantitate mica de curent electric pentru a lumina o camera intreaga. Aceste becuri economice cu led din ofera Magic LED au lumina alba, placuta vederii si relaxanta, nu este obositoare, nu contin mercur si gaze toxice, nu emit radiatii ultraviolete, rezista foarte bine la socuri si la contactul cu apa si praful. Eficienta luminoasa ridicata, de peste 90 lumeni pe watt, reducerea consumului de energie pentru iluminat cu pana la 80%, dar si lipsa caldurii excesive degajate sunt doar cateva dintre atuurile importante ale becurilor cu led.

Pe langa toate acestea gama de Becuri cu led economice este eco-friendly, becurile sunt 100% reciclabile, ajuta la reducerea amprentei de carbon la o treime. De asemenea, corpurile de iluminat cu LED rezista bine si la vibratii, la variatii de conditii climatice sau la acte de vandalism, se sting si se aprind instantaneu, permit un design flexibil, se pot combina in orice fel de forma pentru a produce o iluminare eficienta. Daca mai adaugam si faptul ca toate becurile pe baza de LED au capacitatea sa concentreze lumina si sa o directioneze inspre un anumit loc fara a se folosi un reflector extern, precum si voltajul scazut, vom intelege de ce sunt asa de cautate. Comenzile facute la Magic LED se livreaza in cel mai scurt timp, prin curierat rapid, termenul de livrare fiind de maxim 72 de ore. Site-ul ofera si un mic ghid de alegere corecta a becurilor cu LED si asistenta permanenta pentru cumparaturi eficiente si rapide, dar si posibilitatea optarii pentru un card de fidelitate-se primesc oferte speciale, este transmisibil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *