Lasa-te scaldat de soare in Republica Dominicana

sejur-republica-dominicanaOcupand jumatatea de est a insulei Hispaniola, Republica Dominicana este destinatia turistica cel mai des vizitata din Caraibe. Imaginea tarii joaca un rol important in dezvoltarea turismului, astfel incat poti petrece fericit pe plajele de nisip incadrate de apele cristaline si palmierii falnici.

Amplasata pe cele mai diverse puncte geografice din Caraibe, acesta incanta privirile prin paduri tropicale si mlastini, savane cultivate si intinderi desertice. Oportunitatile de ecoturism si turism de aventura sunt uimitoare: intr-o singura saptamana poti escalada cascade de 150 m pe o franghie, te poti relaxa cu bicicletele pe munte si te poti bucura de cele mai bune valuri de windsurfing din emisfera. Calatoriile pe munte si plimbarile pe mare – pentru a admira balenele cu cocoasa – ofera adesea o vacanta de neuitat. Prin urmare, un sejur Republica Dominica nu trebuie sa fie ratat. Agentie-turism-timisoara.ro ofera cele mai atractive oferte si cele bune locuri de cazare din tara.

Multi vizitatori aleg direct statiunile de pe malul marii, unde se retrag pentru a le admira. Partea de sud-est a tarii are, probabil, cele mai frumoase zone de resort all-inclusive care se intind pe kilometrii intregi. De asemenea, dedicat turismului de masa este si mega-complexul Playa Dorada de pe coasta de nord. Playa Dorada este situat langa Puerto Plata, un oras istoric renumit pentru bogatia sa arhitecturala in stil victorian.

Desigur, nu trebuie sa te axezi pe o singura statiune pentru a vizita cele mai populare atractii turistice ale Republicii Dominicane. Exista o multime de oportunitati si pentru calatorii independenti. La o cautare amanuntita, plajele imaculate te-ar putea duce catre cele mai indepartate colturi ale sud-vestului regiunii, asta daca eforturile tale nu vor fi recompensate cu nisipurile uluitoare din Peninsula Jaragua. Plaje frumoase si mult mai accesibile, exista si in Peninsula Samana. In orasul sau primar, Samana, serveste ca o baza pentru verificarea balenele cu cocoasa care migreaza la Bahia de Samana in fiecare iarna.

Pe coasta de sud capitala, Santo Domingo, ofera o experienta urbana de neuitat. Nu numai ca detine cel mai mare aeroport al tarii, dar are si o multime de forturi istorice, biserici si case elegante care o vor transforma intr-o destinatie fascinanta.