Economiseste bani si timp cand ai de transportat mobila doar cu TransportSigur

transport-mobilaAi reusit sa te muti de curand intr-o garsoniera sau un apartament cu doua camere si ai cam multa mobila de transportat? Nu vrei sa apelezi la rude sau la prieteni de ocazie si sa iti faci datorii fara rost? Incearca chiar acum serviciile ireprosabile ale http://transportsigur.ro/, poate singura firma din Romania care iti pune la dispozitie o gama larga de servicii si masini de transport mobila si bunuri in siguranta dintr-o locatie in alta.

Principalul motiv pentru care ar trebui sa alegi TransportSigur.ro este legat de promptitudinea echipei si calitatea masinilor pe care le vei avea la dispozitie, fie ca vrei sa le inchiriezi sau apelezi la pachetul complet cu sofer si oameni care sa incarce si sa descarce mobila pentru tine. Daca mobila e mai grea si mai voluminoasa, masinile au si sisteme care permit urcare rapida in masina, sisteme de siguranta pe interior pentru a nu se lovi mobila sau a se deteriora bunurile transportate. In plus, se pot asigura si bunurile printr-o polita speciala optionala, pentru ca dvs. sa fiti relaxati tot timpul. Ca sa stiti mereu unde se afla transportul si cat mai dureaza, cum decurge, masinile au sisteme moderne GPS, sisteme de telecomunicatii, legatura cu baza fiind permanenta, astfel incat soferii sa transmita date relevante despre locul si timpii alocati transportului. Toti soferii au experienta enorma la volan, cunosc perfect fiecare traseu national si international, stiu sa evite orice obstacol si sa reactioneze imediat in situatii mai complicate.

Fiecare solicitare primita de catre http://transportsigur.ro/ este tratata cu seriozitate, mutarea mobilei sau bunurilor este planificata, detaliile sunt stabilite cu maxima atentie astfel incat transportul sa decurga cat mai firesc si sa fie cat mai rapid. Mai mult, tarifele practicate sunt raportate la piata reala si la tipul de marfa sau mobila care urmeaza a fi transportata, sunt mai mici decat cele existente pe piata, mergandu-se pe ideea ca un transport de calitate nu trebuie sa fie neaparat foarte scump.

Muta mobila in siguranta cu o firma de transport mobila cu experienta

Mobila este cel mai greu de mutat dintr-un loc in altul. Unele piese de mobilier sunt compuse din mai multe bucati, altele sunt foarte grele sau foarte fragile. Daca alte solutii improvizate pot sa dea gres si sa distruga mobila de sute de lei, solutiile propuse in serviciile oferite de o firma transport mobila vor garanta siguranta si integritatea mobilierului pe toata durata transportului si la destinatie.

Transportsigur.ro, firma transport mobila cu experienta, are toate resursele fizice si tehnologice pentru protejarea mobilei in timpul transportului, asigurand demontarea si remontarea pieselor de mobilier in punctul de preluare si la destinatie. Se aleg rutele cele mai sigure, mai rapide, mai eficiente pentru ca mobila sa ajunga fara nicio zgarietura la destinatie, camioanele de 3.5 tone si dubele cu care se face transportul sunt perfect echipate pentru a face fata oricaror conditii meteo si carosabilului. Autoutilitarele cu lift in spate fac si ele parte din parcul auto astfel incat descarcarea si incarcarea mobilierului nu va fi insotita de evenimente neplacute. In plus, in interiorul mijloacelor de transport exista sisteme de protectie suplimentare pentru ca piesele de mobilier sa nu se loveasca unele de altele, cele mai sensibile sa nu se zgarie, sa nu se strice emailul. Tot mobilierul e demontat, remontat si asigurat in masini cu ajutorul echipei de specialisti, care nu lasa la intamplare nici un detaliu. Procesul de transport si mutare a mobilei dintr-un loc in altul va fi foarte usor, confortabil si foarte rapid, mobila foarte grea fiind transportata in zona scarilor cu liza electrica care suporta chiar si mobila din lemn masiv.

Pentru un plus de siguranta, mobila poate fi asigurata de firma transport mobila, iar echipa transportsigur.ro garanteaza pentru orice transport de mobila. Asigurarea de raspundere civila se face foarte reapid, simplu, fara cheltuieli suplimentare. Mai mult, se poate transporta mobila atat in tara, ca si in strainatate, in Anglia, Germania, Franta sau Italia. Apeleaza si tu la serviciile transportsigur si muta mobila rapid si in deplina siguranta!