Distractie si adrenalina in Parcul de aventura Comana

Cand ai chef de distractie si de relaxare si vrei sa evadezi din monotonia cotidianului cel mai bun loc pentru tine ste parcul de aventura Comana.

Asezat intr-o zona de vis, cu peisaje minunate si oameni primitori, parcul de distractii atrage anual mii de vizitatori dornici sa isi incerce abilitatile sportive si sa descopere traseele special concepute pentru copii sau adulti, cu dificultate progresiva.

Piesa de rezistenta a parcului este tiroliana comana, una dintre cele mai spectaculoase din zona, tiroliana este peste lac, exista si o cascada de tiroliene. Elementele suspendate la diverse inaltimi, depasirea lor prin traversare sau catarare, peretele de escalada, iata doar cateva dintre provocarile pe care le poti vedea pe langa tiroliana comana.

Ce mai poti face in unul dintre cele mai provocatoare obiective turistice? Pai poti trage la tir cu arcul, poti inchiria biciclete, poti vasli, poti sa mergi cu caiacul pe apa obiective turistice, poti zbura cu motoparapanta, te poti juca tenis cu prietenii, te poti chiar plimba cu trasura la manastire, la Fantana cu Nuc, poti pescui in voie, se poate face si echitatie.

In apropierea parcului puteti gasi alte obiective turistice interesante, observatoare ornitologice, Balta Comana.

Parcul ofera o multime de modalitati de relaxare si testare a adrenalinei, preturile sunt pentru toate buzunarele, cei mici vor avea parte de activitati diverse pentru o distractie pe cinste.

Fiecare element din parc are toate masurile de siguranta, sunt diverse si supravegheate de specialisti care pot oferi si lectii speciale si instructiuni pentru folosirea elementelor.

Ca sa ajungi mai rapid la parcul Comana poti sa descarci oricand aplicatia pentru mobil ghid turistic audio realizata de CCMP Europroject in parteneriat cu Camera de Comert si Industrie Vratsa (CCI-Vratsa) si Camera de Comert si Industrie Ruse (CCI-Ruse), aplicatia are harti interactive, variante de trasee pentru a ajunge mai rapid acolo, alerte pentru apropierea de obiective turistice importante din zona, dar si ghid audio si text complet in limba romana, bulgara si engleza.

Continutul acestui articol nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Uniunii Europene.