Piesele originale pentru masina. De ce sa le alegem?

O defectiune la o masina trebuie luata in serios de fiecare data. Chiar daca la inceput poate parea ca nu e chiar atat de grava efectul de domino poate sa duca la avarii grave. Defectiunile pot aparea oriunde la un autoturism, la motor, la sistemul de franare, la sistemul de iluminat, de exemplu. Cu cat se identifica si se repara mai repede defectiunea, cu atat sansele ca masina sa functioneze corect si sa aiba randamentul dorit sunt mai mari.

Toate reparatiile se vor efectua intr-un service autorizat, acolo unde mecanicii cu experienta pot sa isi dea seama care e problema reala si sa determine cauzele aparitiei ei. E important ca la orice reparatie sa se foloseasca doar piese originale vw sau pentru alta marca. De ce piese originale? In primul rand pentru ca se vor potrivi perfect in locul in care se fixeaza. In al doilea rand pentru ca se primeste garantie, sunt din materiale de calitate si sunt disponibile oricand. In al treilea rand pentru ca reparatiile facute cu piese originale vw sau pentru alte masini vor fi de calitate si nu veti ajunge prea curand in service. In al patrulea rand sunt de preferat piesele originale si pentru ca nu exista riscul unor defecte aparute dupa ce se repara o anumita problema. Daca piesa este de calitate si reparatia va fi de calitate si totul va functiona ca in prima zi de utilizare.

Majoritatea depozitelor au piese originale pe stoc, un service poate avea acces la piese originale de la producatori de top, preturile de achizitie sunt bune, costurile reparatiilor sunt pentru toate buzunarele. Cei care doresc pot cumpara piese originale si le pot duce in service, in cazul in care nu s-ar gasi piesa respectiva pe stocurile firmei de reparatii masini. Costurile sunt mai mici daca soferii au si piesele gata cumparate, calitatea lor poate fi uneori mai buna daca gasim un furnizor de top care comercializeaza doar piese premium la preturi foarte bune.