Cele mai bune accesorii pentru masina cu bebe

De fiecare cand pornim la drum si avem copii in masina ne intrebam daca avem tot ce ne trebuie si desigur ne intrebam daca avem tot confortul pentru ei si nu inainte de toate daca ei beneficiaza de siguranta. Iar daca ai ghinionul sa pleci singur cu maisna si sa ai dupa tine si bebelusul – vrei sa stii mereu ce face cel mic iar pentru asta trebuie sa te uiti dupa modele de oglinzi posterioare pentru masina. Aceste oglinzi te ajuta sa fii tot timpul la curent cu ce face cel mic fara sa mai fii nevoit sa intorci capul sau sa tragi cu ochiul.

Exista foarte multe modele de astfel de oglinzi posterioare pentru masini, iar acestea reprezinta un accesoriu de nelipsit pentru masina cu bebe. Oglinda auto de siguranta modelul Watch Me de exemplu de pe site-ul nichiduta.ro – va ajuta sa aveti intotdeauna un ochi pe copilul dvs. in scaunul auto sau pe bancheta din spate. Oglinda auto poate fi montata in siguranta cu ajutorul celor 4 curele si poate fi reglata atat pe orizontala cat si pe verticala dupa preferintele fiecarui parinte in parte. Oglinda pentru bancheta din spate este buna pentru toate scaunele auto pentru copii deoarece ofera un camp vizual larg, iar ea se gaseste in mai multe dimensiuni. Un alt accesoriu de nelipsit pentru masina cu bebe este reprezentat si de plasa de tantari pentru scaune auto.

Ei bine, acestea sunt de cele mai multe ori folosite pentru cosuletele auto sau pentru scoici, deoarece bebelusul pana la 4 – 5 luni sau pana cand considera parintele este transportat foarte bine cu ajutorul acestor dispozitive si desigur copilul trebuie protejat in cazul in care este scos in natura. Plasele de tantari pentru scaunele auto sunt foarte indicate mai ales atunci cand luam in calcul iesirile in aer liber – la padure cu bebelusul sau chiar si iesirile in zonele rurale unde stim ca sunt mai multe insecte fata de mediul urban.