Domenii noi sau deja existente? Ce alegem cand vrem sa ne dezvoltam afacerile si in online?

De cele mai multe ori cei care vor sa se extinda si in online aleg domenii noi, originale, relevante, care sa „creasca” odata cu afacerea. Mai exista o varianta, cumpararea de domenii deja existente si verificate in timp, eficiente, de pe site-urile cu licitatii Domenii .ro. Ce alegem? Domeniile nou create pot fi mai bune la prima vedere, insa destul de greu de gasit rapid, motoarele de cautare le vor integra mai greu, publicul tinta se va obisnui ceva mai greu cu ele. Nu stim nici cat de eficiente vor fi, nu stim daca le-am ales bine, daca vor face fata unei dezvoltari pe care ne-o dorim in online.

Pe de alta parte domeniile noi pot pune probleme la inceput, nu vom avea numarul de vizitatori doriti, expunerea s-ar putea sa nu fie foarte buna. Daca apelam la site-urile cu licitatii Domenii .ro avem deja domenii ajunse la maturitate, care au vizitatorii lor, sunt cunoscute, la o simpla cautare le gasim imediat, traficul este foarte bun. Pretul obtinut pentru un domeniu deja existent poate fi uneori mai mic decat cel oferit pentru un domeniu nou, pentru dezvoltarea lui si promovare. Licitatiile sunt transparente, comisioanele pentru cumparator sunt mici, vanzatorul nu are nimic de pierdut, nu trebuie sa plateasca nimic, licitatiile sunt deschise si se termina in momentul in care doreste vanzatorul, cand primeste pretul dorit. Domeniile cumparate de pe site-urile de licitatii au fost deja verificate, sunt eficiente, aduc traficul dorit, au vizitatori care revin si care sunt deja familiarizati cu domeniul respectiv.

Este suficient sa intrati pe site-urile de licitatii, sa urmariti ofertele, sa stabiliti cateva si sa licitati pentru a obtine cel mai bun pret. Platile sunt sigure, fiecare client care isi posteaza oferta este verificat, fiecare domeniu este verificat pentru a corespunde unor standarde de calitate. In permanenta apar domenii noi pe astfel de site-uri asa ca sansele sa gasim ceva care sa ne ajute in dezvoltarea afacerilor noastre online.