Care sunt avantajele principale ale unei campanii de promovare google adwords?

O afacere profitabila in mediul online are nevoie de o multime de elemente pentru a ajunge la un stadiu de dezvoltare care permite obtinerea unui profit lunar. Dintre acestea un loc central il ocupa promovarea. Promovarea online este un proces complex, este diferita din multe puncte de vedere de cea din offline, implica folosirea unor instrumente si strategii pentru realizarea unor targeturi stabilite. Unul dintre instrumentele cel mai des utilizate pentru promovare online este Google AdWords. Cand spunem AdWords automat ne gandim la Google si la serviciile sale de publicitate online, de creare de anunturi publicitare postate pe site-uri sau pe paginile cu rezultate returnate in urma cautarilor organice.

Practic printr-o promovare google adwords nu numai ca ajungi mai rapid la publicul tau tinta, insa nu risti sa atragi pe site oameni care nu vor cumpara sau nu vor interactiona cu serviciile si produsele vandute de tine. Cu alte cuvinte vei avea doar useri care chiar sunt interesati de servicii si produse, isi doresc sa cumpere ceea ce e pe site si vor reveni si cu alta ocazie in viitorul apropiat. Efectele imediate puse in evidenta de o promovare google adwords de calitate tin si de trafic si conversii mai bune, costuri mai mici cu publicitatea online, costurile sunt tinute in permanenta sub control, plata se face doar cand un user a dat click pe anunt. Bugetarea campaniei AdWords este fixa, in cadrul AdWords sunt permise si campanii de retargetare, utilizatorul ajunge pe site atunci cand caut produse similare cu cele vandute de site-ul tinta, anunturile despre site-ul clientului vor aparea in stransa relatie cu ceea ce se cauta efectiv in respectivul moment.

De asemenea, campaniile AdWords permit personalizarea si targetarea eficienta a publicului, a zonei careia ii este destinat planul de promovare. Platforma AdWords a fost special gandita si proiectata de Google pentru a-i ajuta pe cei cu afaceri online, schimbarile si imbunatatirile permanente optimizeaza functionarea campaniilor pornite de firme sau utilizatori. Controlul si gestionarea elementelor AdWords sunt mult mai eficiente daca este implicata o firma, ca LeonPaul Media cu experienta si o echipa de specialisti cu un portofoliu bogat. Ofertele online sunt avantajoase, exista pachete si abonamente pentru toate buzunarele, onorarii adaptate nevoilor clientilor asa ca puteti avea mereu servicii de calitate si la optimizari profesionale.