Cu microbuzele Iveco Daily confortul pasagerilor este garantat

Transportarea pasagerilor a devenit astazi, o notiune nu doar siguranta si rapiditate, dar si de confort. Exigentele la care sunt supuse microbuzele de transportare a pasagerilor sunt mereu in crestere, deoarece confortul si performanta autovehiculului fac de foarte multe ori diferenta si il determina pe client sa aleaga o anumita firma de transport. Cu noile microbuze Iveco Daily confortul clientilor este garantat, deoarece noul sistem si noile tehnologii incluse in ultimele modele Iveco Daily au scopul de a spori gradul de satisfactie a calatorilor si de a transforma calatoria acestora in una cat mai placuta.

Indiferent de numarul de ore care trebuie sa fie parcurse de catre un microbuz Iveco Daily, este important ca pasagerii sa se simta confortabil si in siguranta. Noile modele Iveco Daily au un sistem nou si performant de aer conditionat si de ventilatie. Sunt incluse noi facilitati pentru calatori. Este marit spatiul de depozitare a bagajelor cu peste 30%. Numarul de pasageri care pot calatori cu nou Iveco Daily este de 22, pe langa sofer. Performantele tehnice ale microbuzului au fost si ele imbunatatite. Noul autovehicul este o expresie a sigurantei si a confortului.

Cerintele calatorilor sunt intr-o continua schimbare, devenind din ce in ce mai mari. Dupa cum zicea, calitatea si performanta autovehiculelor sunt cele care fac, de multe ori, diferenta si determina calatorii sa aleaga o anumita firma de transport. Noul Iveco Daily corespunde tuturor cerintelor pe care le au pasagerii moderni, un salon confortabil si spatios, multiple facilitati si performante tehnice pentru a ajunge mereu la timp la destinatie. Mai multe despre noul Iveco Daily puteti citi pe dtservices.ro, unde gasiti si alte autovehicule din aceeasi gama. Puteti cere acolo mai multe informatii si solicita o oferta de pret.