Ne luam si noi apartament in Brasov

Da! In sfarsit pot sa afirm ca vom avea casa noastra. Locuim in Brasov de mai bine de cinci ani si am tot stat pe la chirii cu sotul meu, insa, intr-un final, s-a terminat povestea cu chiriile, am gasit apartamente 2 camere de vanzare in Brasov si in curand vom avea si noi casa noastra. Sa explica un lucru: nu e deranjant sa locuiesti la chirie. Si apartamentul pe care il inchiriam era un apartament 2 camere si avea o amplasare buna, insa la un moment dat incepi sa iti doresti sa ai casa ta si mi se pare ceva absolut normal, mai ales cand ai si o familie. Nu avem copii inca, de aceea pentru noi, un apartament 2 camere este pur si simpli perfect.

Am reusit sa gasim acest apartament 2 camere in Brasov printr-o firma de imobiliare Brasov care ofera locuinte in blocuri noi, care au o amplasare foarte buna, in apropiere de centre comerciale mari, dar si la doar cateva minute cu masina pana in centrul orasului. Aceasta firma de imobiliare Brasov este isaran.ro si ofera pretul pe metru patrat si nu pe apartament. Am gasit acest apartament 2 camere la pret foarte bun, ba chiar la cel mai bun pret din Brasov. Si apartamentul este unul destul de spatios. Avem doua balcoane care sunt imense. Unul da dinspre dormitorul nostru, celalalt din camera de zi. Avem bucatarie spatioasa, iar noua ne place mult sa gatim impreuna.

Apartamentul, intr-adevar, merita toti banii. Si se pastreaza acelasi pret, chiar daca platim in transe. Parerea mea este ca am reusit sa gasim un apartament 2 camere la pret foarte bun si abia astept sa ne mutam in noua locuinta. Mai ales ca noua ne place enorm orasul si ca ne doream un apartament 2 camere in Brasov.