Nu trebuie sa te sperii, stomatologii reprezinta “Firma de Incredere”!

Cand spui stomatolog, te gandesti la durere!

Dar nu este asa, stomatologul alina dureara dintilor tai. Cabinetele stomatologice moderne vin in intampinarea tuturor pacientilor sai. Aici aveti garantia ca veti beneficia de un tratament nedureros si la cele mai inalte standarde, intrucat tot echipamentul clinicii sau cabinetul stomatologic este modern. Astfel, indiferent de tratamentulul necesar, cei ce ajung la cabinetul sau clinica stomatologica vor fi tratati cu succes la cel mai inalt nivel. De ce?

Pentru ca in cabinetul stomatologic la care ati apelati troneaza Certificat “Firma de Incredere”. Si conteaza mult de tot! Pacientii nu mai vin cu frica si se gandesc ca acest certificat este obtinut pentru ca stomatologul care ii trateaza este de incredere, un profesionist cu ani de activitate in spate si va ofera cele mai bune servicii si tratamente legate de: stomatologie generala, cosmetica dentara si implantologie. Dar chiar daca este vorba de o lucrare simpla la stomatolog sau e vorba de implantologie, oricine se poate trezi intr-o situatie delicata.

Atunci apelezi la stomatologul care este “Firma de Incredere” cu Certificat “Firma de Incredere”!

Stomatologul de incredere este gasit pe site-ul firmadeincredere.ro si este propietar al unui E-Card, o prin care isi promoveaza in mediul online activitatea, serviciile, tarifele si ofertele sale. O sansa deosebita de promovare in mediul online, pentru totdeauna, cu pret unic. Ca stomatolog trebuie sa ai un E-Card pentru fi vizibil pe internet, E-cardul oferind utilizatorilor optiunea sa poata gasi un profesionist in orasul de resedinta sau alta localitate din Romania.
CBOK Bucuresti, prin acest proiect desfasurat la nivel european, a implementat in Romania o metoda noua de verificare in mediul online a tuturor firmelor de pe teritoriul tarii, din toate domeniile de activitate. In urma acestei verificari se stabilesc firmele care obtin statutul de “Firma de Incredere”, si anume cele care in mediul online nu au o recenzie negativa, reclamatie sau asa numitele “fraze sensibile”.

Stomatologul a primit Certificatul “Firma de Incredere”, pentru ca pacientii nu si-au exprimat parerea in mod negativ in mediul online. La adresa lui nu au fost reclamatii, iar E-Card-ul l-a ajutat sa-si mareasca numarul de pacienti multumiti!
Certificatul “Firma de Incredere” micsoreaza frica de cabinetele stomatologice!