Masina ta este cel mai bun instrument de promovare. E suficient sa aplici un autocolant publicitar decupat la cutter plotter

Masina personala se poate transforma oricand in cea mai eficienta modalitate de promovoare a unui brand sau a unei afaceri. Cum traficul este destul de greoi in mai toate orasele si masinile stau ore bune pe strazi promovarea unui mesaj sau a unei idei este mult mai simpla decat ati putea crede. Expunerea buna, numarul mare de masini din trafic si vizibilitatea foarte buna, iata doar cateva avantaje ale utilizarii autoturismelor pe post de suport pentru mesajele de promovare.

La ora actuala exista mai multe variante de promovare care se folosesc de masini pentru a ajunge mai rapid la clienti, printre cele mai populare se afla promovarea cu autocolante. Autocolantele sunt avantajoase din punctul de vedere al promovarii pentru ca sunt ieftine, se aplica rapid, rezista bine si nu au probleme chiar si la spalari succesive, masina e protejata de zgarieturi sau de actiunea apei, de exemplu, suprafetele pe care se aplica autocolante sunt usor de curatat, fara a se deteriora materialele din care sunt realizate acestea.

Ca sa se potriveasca pe suprafetele masinii autocolantul trebuie sa treaca printr-un proces de taiere dupa dimensiunile dorite, taierea realizandu-se cu ajutorul unui cutting-plotter. Autocolantul decupat la cutter-plotter poate avea dimensiunile dorite, taierea de imagini de mari dimensiuni e simpla si rapida, designul prestabilit este practic decupat din materialul respectiv pentru a se obtine autocolantul dorit. Autocolantele decupate pe contur la cutter ploter sunt usor de aplicat, se poate decupa orice tip de material foarte rapid, se indeparteaza rapid partile care nu sunt necesare si ramane exact suprafata care se va aplica pe masina.

Headprint poate realiza autocolante de calitate decupate la cutter-plotter, taierea la cutter ploter este facuta de specialisti cu experienta care se asigura de fiecare data ca veti avea un autocolant decupat pe contur de cea mai bun a calitate. Autocolantul e disponibil in 60 de culori, se poate personaliza, se monteaza usor, folia autocolanta are suprafata lucioasa sau mata, este vinylica.

Decuparea pe contur se realizeaza pe un autocolant deja colorat in masa, adezivul autocolantului este permanent, pe baza de apa, dureza pana la zece ani, Headprint utilizeaza print digital pentru o calitate cat mai buna a autocolantelor, pe langa print digital firma pune la dispozitie si tehnologii de ultima generatie pentru crearea autocolantelor si calculator online pentru a vedea exact pretul comenzii plasate. Livrarea rapida este gratuita la comenzile online peste 500 ron, comenzile de autocolante decupate la cutter-plotter plasate online beneficiaza si de 10% discount, oferit la orice comanda online.