Costume de baie din doua piese sau intregi? Ce alegem?

Marea dilema a domnisoarelor si a doamnelor care vor sa mearga la plaja sau la piscina este urmatoarea: o piesa sau doua piese? Evident, ne referim aici la costumele de baie pe care femeile le vor purta de fiecare data cand merg sa se relaxeze pe malul marii sau al bazinului. Costumele de baie intregi sunt potrivite pentru doamnele si domnisoarele mai conservatoare, care pun pret pe eleganta si siguranta, vor sa stie ca au corpul acoperit cum trebuie si nu isi doresc un bronz prea uniform.

Costumele intregi acopera mare parte din partea din fata, din bust, pot fi decupate la spate, sunt din materiale mai rezistente decat cele din doua piese, se imbraca usor si sunt simplu de igienizat si curatat dupa fiecare utilizare. Costumele de acest tip pot ascunde mai bine micile imperfectiuni ale corpului, se pot purta indiferent de greutate si de conformatia corpului, se muleaza pe corp si ofera flexibilitate crescuta. Spre deosebire de ele modelele de costume de baie din 2 piese sunt mai sexy, pun in evidenta formele corpului feminin mult mai bine, se pot usca mai rapid pentru ca materialele sunt si ele mai subtiri, slipii pot fi si tip tanga, sutienele au intarituri si buretei detasabili, se prind cu bretele late, din materiale de calitate. Textura si tipul de fibre folosite ofera o protectie perfecta a zonelor intime, sunt ascunse eventualele defecte si formele prea pronuntate, unele modele de costume de baie din 2 piese pot avea si decoratiuni intre cupele sutienului, cupele pot fi mari sau pe jumatate pentru a se potrivi fiecarui tip de bust feminin.

Costumele cu doua piese sunt preferate in special de tinere, de femeile cu un corp perfect, slipul si sutienul se muleaza perfect pe corp si asigura o miscare eleganta si confortabila, indiferent de tipul acesteia. Femeile le prefera pe cele din doua piese de cele mai multe ori, ambele se usuca rapid si tesatura e protejata de atacul radiatiilor solare, bronzul este uniform pe mare parte din corp la cele din doua piese.