Miracolul Craciunului dincolo de luminite si globuri

Au ajuns sa coste enorm, distrug curatenia de Craciun inca din prima zi de la instalare si sunt o bataie de cap incredibila, odata ce Sarbatorile trec. Desigur… brazii de Craciun, caci despre ei este vorba!

Cu toate acestea, ce ar mai insemna magia Craciunului fara maiestuosul brad impodobit, sub care stau cumintele, oranduite, cele mai dorite cadouri pentru toti cei dragi? Ce ar fi Craciunul fara globuri si fara beteala?

Iata de ce, brazii artificiali sunt alternativa cea mai potrivita pentru brazii naturali de Craciun, care ajung sa ne dea numai batai de cap, de la buget pana la ordine. Fie ca alegeti unul mic si bogat, fie ca alegeti un brad de Craciun urias, fie ca alegeti unul verde sau un brad artificial alb, fie ca veti opta pentru unul cu conuri sau unul cu varfuri ninse, brazii artificiali de Craciun sunt disponibili in variante de pret atractive pentru orice buget. Astfel, veti gasi in oferte online de la brazi ieftini, fara rabat la aspect si calitate, pana la brazi de lux, care vor face casa sa arate ca desprinsa din povesti.

Odata ce ati facut achizitia – fara dar si poate una dintre cele mai bune investitii pe care le puteti face in casa – nu ramane decat sa va decideti cum il veti orna: in functie de gusturile si dorintele personale, sau in functie de tendintele despre care vorbesc site-urile de decoratiuni interioare sau pentru Craciun.

An de an temele pentru impodobirea brazilor de Craciun se schimba. Depinde de fiecare sa aleaga clasicele variante de impodobire cu rosu si auriu sau cu albastru si argintiu, sau mai modernele variante cu brazi impodobiti intr-o singura culoare – alb, mov, rosu sau orice alta varianta vi se mai pare atractiva.

Bradul de Craciun impodobit aduce casei un aer de sarbatoare dar si magia sarbatorilor, cea pe care o asteptam cu totii si cea care face sperantele sa ne fie mai aproape, cea care ne face mereu sa redevenim copii si sa credem in miracole, asa cum a fost si miracolul venirii pe lume a lui Iisus. Si pentru ca adeseori goana dupa cumparaturi si distractia petrecerilor intre prieteni sau a meselor imbelsugate in familie ne face sa uitam de ce este Craciunul important si ce sarbatorim de fapt de Craciun, poate nu ar strica sa ne intoarcem la traditie si la credinta si sa ne amintim in noaptea magica a Ajunului de cel mai important eveniment al Crestinatatii, venirea pe lume a Mantuitorului Iisus.

Ce poate fi mai potrivit in noaptea de Ajun decat sa stam cu familia in jurul bradului abia impodobit si sa povestim celor mici despre Buna Vestire, despre Fecioara Maria, despre vestea minunata despre care ei invata doar din colinde si despre Cei Trei Crai de la Rasarit care au calatorit dupa stea pana au ajuns la ieslea in care s-a nascut Iisus.

Prima zi de Craciun este ziua in care cu totii stam cu familia in jurul mesei si ne bucuram de fericire si de sanatate, ne bucuram de bucate traditionale, primim si dam caldura celor dragi. Sunt momente de preaplin sufletesc si e important sa le pastram asa si sa nu uitam ca de Craciun nu avem doar magazine colorate, mall-uri impodobite si cadouri scumpe, de Craciun avem magie si iubire, mai presus de orice!