Albumul foto online – cadoul ideal pentru copilul devenit adult

Inca de la venirea lor pe lume pastram pentru micutii nostri o sumedenie de amintiri de care sa se bucure mai tarziu, in anii adolescentei sau ca adulti.

Sunt traditii de familie pe care le mostenim fiecare de la parinti si bunici si probabil ca multi dintre noi avem deja acasa bratara de la maternitate din ziua in care copilul nostru a venit pe lume, prima pereche de sosetele, primul body, amprenta manutei sau a talpii la numai cateva zile de la venirea acasa, motul taiat la varsta de 1 an, si lista poate continua.

Sigur ca fotografiile sunt arsenalul de amintiri cel mai important si cele care rezista mereu peste timp, si fiecare dintre noi are un album foto de suflet pentru amintiri speciale.

Pentru a pastra vii cele mai frumoase amintiri din viata copilului, la fel de emotionanta si de plina de semnificatii este crearea de albume foto personalizate cu cele mai frumoase momente din viata acestuia.

Puteti gandi un album foto ca un cadou pentru implinirea varstei de 18 ani, de pilda, in care sa inserati poze din fiecare zi de nastere a copilului, de la venirea sa pe lume si pana la aniversarea de 18 ani.

Veti putea vedea astfel cu totii intr-un album foto online evolutia spectaculoasa a unei vieti, de la un bebelus abia venit pe lume, pana la tanarul care are sa devina.

De asemenea, puteti gandi albume foto cu cele mai importante momente din viata fiului sau fiicei voastre: nasterea, botezul, prima impartasanie, primul pas, prima masa solida, prima oara cand a vorbit, prima zi de gradinita, prima serbare, prima zi de scoala, prima coronita… amintiri pe care cu siguranta fiecare dintre noi le vrea conservate, mai cu seama daca este vorba despre pastrarea lor in albume foto personalizate, dedicate special noua si care sa arate ca o carte a noastra personala.

Pentru ziua botezului, primul eveniment cu adevarat important din viata de crestin a micutului, puteti gandi un album foto botez care sa cuprinda cele mai importante momente ale slujbei de botez si apoi ale petrecerii, si cateva portrete cu cei dragi care i-au fost aproape micutului in ziua crestinarii, de la bunici pana la frati, parinti si nasi.

Tot in acest album foto botez puteti insera si cateva imagini cu copiii care au fost la botez, astfel incat peste ani cand va privi la imagini sa isi vada probabil prietenii din adolescenta pe vremea cand erau doar niste bebelusi.

Puteti creea astfel de albume foto nepretuite pe site-ul celor de la Celebook, fara eforturi foarte mari. Tot ce va trebuie ca sa creati un album foto online este putin timp si rabdare pentru a invata cum functioneaza editorul foto si veti putea realiza adevarate creatii personale, sub forma de album foto de cea mai buna calitate.