Cum mi-am schimbat parerea despre site-urile cu anunturi matrimoniale?

Pana nu demult eram impotriva matrimonialelor. Stiam n cazuri de cupluri care s-au cunoscut pe site-urile cu femei singure din Arges sau din alte judete si care ajunsesera sa isi spuna „Pa!” la cateva luni de la intalnire. Problema nu e legata de validitatea acestor anunturi matrimoniale, ci de perceptia celor care le folosesc ca sa isi gaseasca partenerul sau partenera. Multa lume crede ca femeile care isi fac conturi pe site-uri de acest fel au o problema sau nu sunt chiar asa de serioase. De aceea de la inceputul relatiei pornesti cu o incredere cam subrezita. Da, iti place de el sau de ea, dar in adancul sufletului tau stii ca s-ar putea sa nu ajungeti prea departe.

Aceasta ideea poate fi alimentata si de alte probleme care apar intre timp si uite asa ajungi la despartire dupa ce ai cunoscut-o pe site-urile cu femei singure din Arges sau din alte judete. Insa aceasta reticenta a mea fata de matrimoniale avea sa dispara cand am ramas singur si aveam nevoie de o noua relatie serioasa. Dupa mai multe incercari ratate in offline am zis sa acord o sansa si intalnirilor online. Am facut un cont pe un site popular, am initiat si un profil si am adaugat descriere si poza. La final al dat un „Post” si am avut acces la bazele de date ale celor care postasera anunturi asemanatoare pe respectivul portal. In doar cateva minute am gasit cateva femei care ar fi meritat atentia mea, am inceput sa discut cu ele si sa facem schimb de idei, de fotografii, sa aflam cat mai multe unii despre altii.

Pe masura ce comunicam fie pe Chat, fie prin SMS-uri gratuite vedeam ca site-urile de acest fel nu sunt chiar atat de rele, sunt interactive si sigure, totul e foarte bine optimizat si interactiunea cu site-ul e chiar placuta. Dupa indelungi discutii am ramas la o singura persoana, pe care am intalnit-o si in offline si alaturi de care sunt si astazi. In felul asta am reusit sa inteleg mai bine care e treaba cu site-urile de dating, am vazut ca sunt chiar utile si inofensive, totul depinde de persoanele pe care le alegi si de modul in care stii sa porti o discutie, sa te implici intr-o relatie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *