Ciel Simplu, programul de contabilitate pentru economistii moderni

Cel mai important lucru pentru un economist modern este sa stie cum sa se descurce cu noile tehnologii. Pentru ca lucreaza mereu cu cifre multe si zeci de tabele tehnologiile moderne pot ajuta un contabil sau un economist sa isi termine mai rapid treaba si cu o eficienta mult mai mare. Spre deosebire de lucrul cu un calculator de birou si cu pixul, toate calculele efectuate intr-un program contabilitate primara sunt corecte, orice erori sunt remediate din mers, se pot afisa sau combina multiple valori pentru un tablou complet asupra cheltuielilor sau bugetului, de exemplu. Ca in cazul oricarui program, exista variante cu licenta platita si variante gratuite, cu aceleasi functii ca si un soft cumparat.

Avantajele unor programe contabilitate gratuite tin de numarul mare de variante in care sunt disponibile, de simplitatea utilizarii si configurarii lor, de varietatea de functii speciale incluse si de eficienta sporita si actualizarile gratuite. De asemenea, un program contabilitate primara gratuit va avea si un manual de utilizare detaliat, suportul va fi asigurat de echipa firmei de unde e achizitionat, asa ca oricand intampinati o problema de functionare sau de utilizare cineva va fi mereu gata sa va dea o mana de ajutor. Pentru a gasi un soft de contabilitate este suficient sa stii exact la ce il vei folosi si ce functii ai nevoie sa contina, apoi poti cauta pe Internet unde ai la dispozitie o multime de astfel de programe contabilitate gratuite. Printre cele mai bune tipuri de program contabilitate primara se numara si cel oferit de ciel.ro, CIEL Simplu.

Special pentru contabilitate primara si gestiune de stocuri, CIEL importa toate documentele necesare si va permite accesul la informatiile de care aveti nevoie, descarcarile de gestiune se fac automat la fiecare document sau periodic, informatiile pot fi sortate cu ajutorul filtrelor. Se pot realiza liste de preturi, se pot elibera facturi, se editeaza in timp real pe tabele si se pot prelua chiar si cursurile valutare la zi, se poate lucra cu multiple valori si informatii fara a fi nevoie sa utilizati alte softuri. CIEL Simplu e un program contabilitate primara suficient de complex pentru a va permite sa operati rapid cu facturile, sa operati orice fel de modificari in timp real, puteti optine declaratiile 300 si 394 cu semnatura electronica. Licenta este pe termen nelimitat, are configurari standard, dar pot fi si personalizate in functie de nevoile utilizatorului, primul apel telefonic la echipa de asistenta este cadou, pe langa actualizarile de soft sunt incluse si actualizarile legislative.

Pe langa toate aceste elemente CIEL Simplu are o interfata prietenoasa si intuitiva, ajutorul electronic este integrat, se poate restrictiona accesul la aplicatie pe baza de user, fiecare utilizator isi creeaza o interfata personalizata pentru a lucra cat mai eficient. Managementul nomenclatoarelor, al documentelor, lucrul mai simplu cu rapoartele, configurarea simpla a programului, iata doar cateva dintre motivele pentru care softul CIEL Simplu este ideal pentru orice contabil sau economist cu experienta sau fara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *