Cabina de dus sau cada? Tu ce alegi?

Cand am facut renovarile anul acesta in apartamentul nostru, aveam o dilema: sa alegem pentru baie o cabina dus sau o cada. Eu imi doream, mai degraba, o cabina, pe cand sotul meu opta pentru o cada. Am reusit intr-un final sa il conving si al ales sa instalam o cabina de dus noua, cu un design clasic, insa una foarte eleganta si care ne-a lasat mai mult spatiu in baie. Cred ca atunci cand esti pus intr-o situatie de acest fel, in care sa alegi intre cabina de dus sau o cada, intervin mai multe aspecte de care trebuie sa tii cont.

In primul rand este, desigur, spatiul de care dispui. Mie, de exemplu, imi place mult ca baia sa fie cat mai spatioasa. Nu imi plac baile mici, in care nu ai nici macar spatiu sa te intorci si in care mobilierul este unul care ocupa foarte mult loc. Imi plac baile care sunt bine gandite, in materie de utilizare a spatiului. Chiar si atunci cand ai la dispozitie mai putin loc, daca stii sa alegi mobilierul corect, vei reusi sa integrezi toate lucrurile de care ai nevoie si toate piesele de mobilier, pastrand si spatiu in plus.

Al doilea aspect de care m-am condus atunci cand am ales o cabina dus tine, dup aparerea mea, si de comoditate. Eu cred ca cabina dus este una mult mai simplu de utilizat si mult mai comod. Da, si mie imi place uneori sa stau mai mult timp in cada, insa, de cele mai multe ori, seara fac un dus rapid si nu stau prea mult la baie. Iar, analizand costurile pentru o cada si pentru o cabina dus, in acel moment am decis ca ar fi cel mai corect si rentabil sa optam pentru a doua varianta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *