Bijuteriile din argint si cadourile din familie

set-bijuterii-argintEu si Paul, sotul meu, gandindu-ne cu nostalgie la bucuriile pe care ni le faceau parintii in copilarie, ne-am propus ca la putinul timp liber pe care-l avem si la putinele economii sa ne facem partasi, cu prioritate, parintii.
Suntem fericiti ca ne traiesc, desi a trecut fiecare dintre ei de 7 decenii ,,batute pe muchie”.
Noi locuim in Bucuresti si ei stau in Giurgiu. La sarbatori, si nu numai, ii aducem pe toti la noi cate o saptamana, mai ales decand ne-am facut o casuta la Branesti.

La fiecare intalnire, cea mai mare bucurie sunt cadourile.
Farmecul lor este ca nu stii niciodata ce cuprind.
Soacra mea a lucrat in comert, a fost vanzatoare intr-un magazin cu haine de dama, cunoaste calitatea produselor si-mi cumpara lucruri bune.
Mama a fost asistenta medicala, e cocheta si acum, si cumpara lucruri de bun gust.
Cand au venit la noi, de ziua lui Paul, pe 21 iulie , i-au adus un ceas deosebit.

Tata este pasionat de ceasuri. E inginer, a terminat facultatea de mecanica fina. ,,S-a unit” cu cuscrul lui si i-au luat lui Paul un ceas deosebit.
Cele ,,doua mame” ale mele sau intrecut si mi-au facut un cadou superb: un colier din argint cu pietrele mele preferate, cu zultanite.
Chiar m-au surpins! Pentru mine surpriza nu era colierul, ci, de unde si cum le-au cumparat ele?! Am aflat repede ca ,,vinovata” era sotia lui Mircea, varul meu.
Mircea si Mirela sunt vecini de apartament, la Giurgiu, cu socrii mei.
Soacra mea este ,, profesoara de prajituri” a Mirelei. Ea si-a cumparat un set de bijuterii cu zultanite de pe www.zamoracollection.ro, si tot ea a facut si comanda colierului meu.
Cum am aflat aceste lucruri, am sunat-o imediat pe Mirela si i-am multumit.
Dupa ce mi-am pus colierul cu zultanite, parca era mai frumoasa ziua si petrecerea.
Ma simteam iubita si admirata!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *