Domenii noi sau deja existente? Ce alegem cand vrem sa ne dezvoltam afacerile si in online?

De cele mai multe ori cei care vor sa se extinda si in online aleg domenii noi, originale, relevante, care sa „creasca” odata cu afacerea. Mai exista o varianta, cumpararea de domenii deja existente si verificate in timp, eficiente, de pe site-urile cu licitatii Domenii .ro. Ce alegem? Domeniile nou create pot fi mai bune la prima vedere, insa destul de greu de gasit rapid, motoarele de cautare le vor integra mai greu, publicul tinta se va obisnui ceva mai greu cu ele. Nu stim nici cat de eficiente vor fi, nu stim daca le-am ales bine, daca vor face fata unei dezvoltari pe care ne-o dorim in online.

Pe de alta parte domeniile noi pot pune probleme la inceput, nu vom avea numarul de vizitatori doriti, expunerea s-ar putea sa nu fie foarte buna. Daca apelam la site-urile cu licitatii Domenii .ro avem deja domenii ajunse la maturitate, care au vizitatorii lor, sunt cunoscute, la o simpla cautare le gasim imediat, traficul este foarte bun. Pretul obtinut pentru un domeniu deja existent poate fi uneori mai mic decat cel oferit pentru un domeniu nou, pentru dezvoltarea lui si promovare. Licitatiile sunt transparente, comisioanele pentru cumparator sunt mici, vanzatorul nu are nimic de pierdut, nu trebuie sa plateasca nimic, licitatiile sunt deschise si se termina in momentul in care doreste vanzatorul, cand primeste pretul dorit. Domeniile cumparate de pe site-urile de licitatii au fost deja verificate, sunt eficiente, aduc traficul dorit, au vizitatori care revin si care sunt deja familiarizati cu domeniul respectiv.

Este suficient sa intrati pe site-urile de licitatii, sa urmariti ofertele, sa stabiliti cateva si sa licitati pentru a obtine cel mai bun pret. Platile sunt sigure, fiecare client care isi posteaza oferta este verificat, fiecare domeniu este verificat pentru a corespunde unor standarde de calitate. In permanenta apar domenii noi pe astfel de site-uri asa ca sansele sa gasim ceva care sa ne ajute in dezvoltarea afacerilor noastre online.

Care sunt avantajele principale ale unei campanii de promovare google adwords?

O afacere profitabila in mediul online are nevoie de o multime de elemente pentru a ajunge la un stadiu de dezvoltare care permite obtinerea unui profit lunar. Dintre acestea un loc central il ocupa promovarea. Promovarea online este un proces complex, este diferita din multe puncte de vedere de cea din offline, implica folosirea unor instrumente si strategii pentru realizarea unor targeturi stabilite. Unul dintre instrumentele cel mai des utilizate pentru promovare online este Google AdWords. Cand spunem AdWords automat ne gandim la Google si la serviciile sale de publicitate online, de creare de anunturi publicitare postate pe site-uri sau pe paginile cu rezultate returnate in urma cautarilor organice.

Practic printr-o promovare google adwords nu numai ca ajungi mai rapid la publicul tau tinta, insa nu risti sa atragi pe site oameni care nu vor cumpara sau nu vor interactiona cu serviciile si produsele vandute de tine. Cu alte cuvinte vei avea doar useri care chiar sunt interesati de servicii si produse, isi doresc sa cumpere ceea ce e pe site si vor reveni si cu alta ocazie in viitorul apropiat. Efectele imediate puse in evidenta de o promovare google adwords de calitate tin si de trafic si conversii mai bune, costuri mai mici cu publicitatea online, costurile sunt tinute in permanenta sub control, plata se face doar cand un user a dat click pe anunt. Bugetarea campaniei AdWords este fixa, in cadrul AdWords sunt permise si campanii de retargetare, utilizatorul ajunge pe site atunci cand caut produse similare cu cele vandute de site-ul tinta, anunturile despre site-ul clientului vor aparea in stransa relatie cu ceea ce se cauta efectiv in respectivul moment.

De asemenea, campaniile AdWords permit personalizarea si targetarea eficienta a publicului, a zonei careia ii este destinat planul de promovare. Platforma AdWords a fost special gandita si proiectata de Google pentru a-i ajuta pe cei cu afaceri online, schimbarile si imbunatatirile permanente optimizeaza functionarea campaniilor pornite de firme sau utilizatori. Controlul si gestionarea elementelor AdWords sunt mult mai eficiente daca este implicata o firma, ca LeonPaul Media cu experienta si o echipa de specialisti cu un portofoliu bogat. Ofertele online sunt avantajoase, exista pachete si abonamente pentru toate buzunarele, onorarii adaptate nevoilor clientilor asa ca puteti avea mereu servicii de calitate si la optimizari profesionale.

Teamnet, integrator si dezvoltator de top de solutii IT&C

Viitorul este al tehnologiilor moderne, nu incape indoiala. Depinde doar de noi cum stim sa le implementam si sa ne folosim de ele pentru a creste productivitatea si a asigura o eficienta sporita in toate domeniile unde se vor aplica aceste tehnologii. Integrearea si dezvoltarea software, consultanta in domeniul IT sunt doar doua dintre elementele care pot contribui la o mai buna implementare a tehnologiilor moderne in toate domeniile vizate. Performanta activitatilor intreprinse de companii depinde si ea in mare masura de functionarea si de punerea in practica a noilor programe sau sisteme moderne bazate pe tehnologie avansata.

Firmele specializate in integrarea si dezvoltarea software, in consultanta IT, cu servicii diverse in domenii precum inginerie, solutii cloudsourcing, de pilda vor face diferenta intre o afacere profitabila si una care nu se descruca prea bine. Compania Teamnet este o astfel de firma cu experienta, care se adreseaza sectorului public si companiilor din mediul privat, un integrator IT de top care a devenit prin multa munca si idei foarte bune generator de infrastructura tehnologica. Echipa Teamnet Romania lucreaza din greu, zi de zi, la implementarea si dezvoltarea de solutii IT&C, la integrarea de solutii it, oferind mentenanta si suport de calitate post-implementare, instruire sau calificari. Teamnet international, prin toate diviziile sale, incearca de fiecare data sa ofere clientilor cele mai bune servicii punand la dispozitia lor tehnologie aeroportuara, sisteme integrate, solutii securitate informatica sau consultanta si asistenta tehnica la cele mai inalte standarde. Sub indrumarea lui Bogdan Padiu Teamnet, CEO Teamnet Group, specialistii de la Teamnet au reusit sa integreze tehnologia GIS si sistemele UAV pentru livrarea de solutii complete, crearea unei platforme Cloud accesibila IMM-urilor romanesti. Tot la Teamnet Romania veti gasi si oameni cu experienta care se ocupa de proiectarea si executia sistemelor automatizate de control SCADA, solutiile it puse la dispozitie de Teamnet international sunt personalizate, fiecare client primeste informatiile si tehnologia de care are nevoie cu adevarat. Echipa coordonata de CEO Teamnet Group Bodgan Padiu Teamnet se implica permanent in proiecte europene de cercetare si dezvoltare, solutiile dezvoltate de specialisti vizand imbunatatirea vietii oamenilor si cresterea competitivitatii mediului de afaceri international.

In 2005 Teamnet Romania a fost prima companie romaneasca de software care a avut o confirmare oficiala a competentei de la Microsoft, Microsoft Business Process and Integration si titlul de Microsoft Gold Partner. Domeniile vizate de companie sunt siguranta publica, mediul, transporturile, agricultura, serviciile publice, sanatatea si energia si utilitatile. Pentru lista completa de produse si servicii oferite de companie puteti accesa site-ul oficial, acolo unde aveti si o prezentare detaliata a fiecarui tip de solutie propusa.