Ai nevoie de transfer aeroportul Otopeni?

In portofoliul firmelor de inchirieri masini exista servicii diverse, pentru toate tipurile de clienti. De la disponibilitate non stop si kilometri nelimitati sau sofer aditional, pana la transfer de la aeroportul Otopeni si taxe, asigurari platite, revizii tehnice realizate periodic, fiecare dintre aceste servicii poate face diferenta intre o firma cautata si una care isi asteapta clientii fara succes.

Serviciile de transfer aeroport sunt cele mai cautate in orasele unde exista un aeroport national, mai ales ca numarul curselor care aterizeaza si decoleaza zilnic este destul de mare. Stiut fiind ca taxiurile sunt mereu putine la aeroport si riscul de a intalni taximetristi gata sa taxeze clientii nestiutori si de patru-cinci ori mai mult pe o cursa obisnuita, firmele de inchirieri masini au gandit serviciile de transfer de la aeroportul Otopeni pentru a asigura un transport al clientilor de la aeroport catre orice destinatie din tara. Masinile folosite au Internet prin WiFi, cum e si cazul Premium Rent, toate autoturismele din parcul auto sunt disponibile la orice ora, se pot inchiria pe termen lung si mediu. Premium Rent are servicii de inchiriere cu sofer si transferuri locale rapide pentru cei care au de facut calatorii de afaceri sau in scop turistic. Pentru ca numarul calatorilor poate fi diferit, Premium Rent are masini din clasa premium/luxury, clasa midsize si van 8+1 locuri, fiecare masina are o descriere detaliata a performantelor si puterii motorului in pagina de prezentare de pe site, transferul aeroport se realizeaza rapid. Soferul poate veni pana la terminari sosiri sa astepte clientii, pentru a-i conduce pana la masina, tinuta business si confortul oferit in fiecare autoturism fiind atuuri importante ale serviciilor oferite de Premium Rent.

Exista si varianta mersului pana la aeroport pornind de la o anumita adresa, unde masina ajunge rapid la ora stabilita pentru a se evita intarzierile si pierderea zborului. Chiar daca vorbim de o flota de peste 130 de masini, clientii trebuie sa fie atenti la alegerea masinii, tinand mereu cont de drumul de strabatut si de kilometri parcursi, de cat de bune sunt soselele si daca masina poate rezista la foarte multi kilometri facuti fara oprire.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *