Inaltimea camerelor se poate reduce prin montarea unui tavan fals cu rol izolator


La case marea problema o reprezinta peretii inalti si tavanul „prea sus” fata de un apartament obisnuit. Volumul prea mare al camerelor poate insemna costuri mai mari la intretinere, la gaze, un disconfort sporit iarna, dar si un aspect de „hala” la intrarea in fiecare camera. Corectarea acestui neajuns se poate face foarte simplu prin montarea unui tavan fals sau a unui tavan casetat de calitate. Tavanul casetat reduce inaltimea camerelor, izoleaza termic si ascunde instalatiile sanitare sau electrice, aspectul estetic obtinut este placut, poate contribui si la obtinerea unui design mai elegant in camere.

Tavanele casetate se intretin usor, el se poate vedea in institutii publice sau in birouri, hale industriale, modificarea si curatarea acestora este rapida, se pot folosi imediat dupa montare, montarea e simpla si nu dureaza mult. Datorita continutului de macropori un tavan fals casetat regleaza mai bine umiditatea atmosferica interioara, izolarea este mai buna, iar riscul de aparitie a sporilor de mucegai este redus. Indiferent ce tavan fals modele alegeti fixarea sa este posibila cu ajutorul unor structuri metalice de sustinere adaptate pentru fiecare tip de modele tavan fals, placile oricarui tavan fals sau tavan casetat se aleg inn functie de modelul preferat de fiecare client in parte, un tavan fals casetat poate avea diverse culori, grosimea pentru tavan fals modele diverse este diferita de la caz la caz.

De pe emenatwork puteti comanda rapid modele tavan fals pentru orice locuinta, tavanul fals este fabricat in tara, are rol decorativ, ascunde si fisurile si denivelarile, petele. In oferta curenta gasiti si tavane metalice casetate de la EmenatWork, finisajele obtinute cu ele sunt de calitate, se pot masca sisteme de ventilatie si cele de incalzire, tavanul fals casetat metalic poate fi perforat cu structura ascunsa, cu structura la vedere, poate fi tip grila sau tip lamele. Specialistii de la emenatwork si Know How center-ul ajuta clientii sa inteleaga de ce sa alegem vata bazaltica pentru izolarea termica si cum se impaca ea cu tavanul casetat, cum se utilizeaza cand avem o astfel de structura importanta.

Consultanta de specialitate este gratuita, livrarea produselor de face in 24 de ore de la confirmarea comenzilor, exista alerte stoc si alerte preturi, plata se poate face si in rate, online sau in numerar, prin ordin de plata. Emenatwork are zeci de modele de tavan special pentru decoratiuni interioare si design special in fiecare camera, materiale din care sunt realizate toate produsele din aceasta categorie sunt de buna calitate, garantate de producator si simplu de folosit la amenajari de interior.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *