Economiseste spatiu in sifonier cu sacii de vidat


Sunt o persoana friguroasa din fire, si de aceea nu astept cu prea mult entuziasm anotimpul rece ce sta sa isi faca curand simtita prezenta. Prefer vara si baile in soare, balaceala in apa marii si outfiturile lejere.

Garderoba mea de vara se extinde de la sezon la sezon, cu toate astea, fiind vorba despre obiecte vestimentare lejere, subtiri, micute ca dimensiune, nu imi ocupa atat de mult spatiu, pe cat imi ocupa garderoba de iarna.

Sa nu mai vorbesc despre pilotele si paturile pe care le tot achizitionez in sezonul rece. Am strans deja cateva si imi ocupa foarte mult spatiu in sifonier. Pe majoritatea le-am cumparat din necesitate, de nevoie.

Am cautat pilote cu puf de gasca si pilote matlasate, care sa imi tina de cald cand vremea devine neprietenoasa. Recunosc, de multe ori ma ia si valul si nu ma pot abtine sa nu cumpar o pufosenie de patura, care pe deasupra mai are si niste nuante pastel si patternuri florale.

Ma dau in vand dupa acele paturi pufoase, pentru ca atunci cand afara ninge necontenit, stiu ca odata ajunsa acasa, imi gasesc relaxarea si confortul, sub patura mea pufoasa, cu o cana de ceai alaturi si o carte buna ca companion. De ar fi dupa mine as achizitiona cat mai multe, paturi, pilote, numai sa ma simt protejata de frigul de afara. Insa, sifonierul meu este acum ticsit si nu cred ca mai pot pune absolut nimic in el. Am zis ca a venit timpul sa gasesc o solutie viabila, si tocmai cand cautam una am descoperit saci de vidat.

Mi-am zis atunci ca niste saci vidat pilote sunt numai buni pentru a-mi rezolva problema cu lipsa spatiului din sifonier si pentru a-mi depozita toate paturile si pilotele intr-un mod sigur, fiind astfel ferite si de praf, umezeala si insecte. Am cumparat saci vidat pilote cat sa imi ajunga si pentru alte viitoare achizitii si recomand cu incredere saci de vidat oricui se afla intr-un impas in ceea ce priveste lipsa spatiului de depozitare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *