Ai control total la intrare cu bariere automate pentru zone rezidentiale, parcari si intrari in garaje


Controlul numarului de masini care intra intr-o parcare sau intr-un garaj, in zone rezidentiale si industriale este deosebit de important atat pentru siguranta locurilor respective, cat si pentru respectarea capacitatii de primire a masinilor dintr-o zona. Prea multe masini ar insemna aglomeratie, risc de accidente, activitatile normale ar putea fi perturbate, traficul in zona s-ar desfasura mult mai dificil. Pentru controlarea accesului in parcari, garaje, zone rezidentiale se folosesc astazi bariere automate performante cu sau fara senzori de proximitate. Aceste bariere au rolul de a permite celor care administreaza parcari sa stie in permanenta cate masini intra sau ies si sa poata securiza mult mai simplu zonele avute in administrare.

Barierele pot fi pentru trafic intens cu bucla inductiva sau cu o actionare cu modul gsm, cele automate sunt mult mai eficiente decat cele manuale, odata ce se detecteaza un autovehicul bariera este actionata si masina poate intra in parcare. Barele barierelor automate au pana la patru metri, baza de ancorare garanteaza stabilitatea lor, varientale electromecanice au rezistenta si mai mare la uzura si functionare continua, viteza este controlabila, in vreme ce functia antistrivire evita accidentele nedorite.

Noile bariere automate se instaleaza rapid, montarea nu dureaza mai mult de cateva minute, greutatile lor sunt reduse, rezista bine la vant puternic, au protectie impotriva socurilor mecanice, pot functiona fara curent in cazul unei pene aparute din senin. Calitatea buna a materialelor din care sunt construite barierele, vopsirea lor in camp electrostic, blocarea cu lacat si encoder incorporat, timpul redus de deschidere rapida, 10 secunde, iata doar cateva avantaje majore ale barierelor automate pentru parcari si spatii private. Pe site-urile de specialitate, cum e si divid.ro, puteti gasi si accesorii, service autorizat pentru orice probleme apar la bariere, piese de schimb si consultanta de specialitate in alegerea barierelor potrivite pentru spatiul detinut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *