Cum ne alegem dulapurile de haine pentru dormitor si cum ne ajuta ele in viata de zi cu zi?


Desi ne petrecem mai putin timp in dormitor decat in alte camere, mai ales in timpul zilei, organizarea acestuia este deosebit de importanta. Cand te grabesti si ai nevoie rapid de o anumita haina sau vrei sa te schimbi rapid pentru a merge pana afara e foarte important sa gasesti toate lucrurile intr-un loc precis. Organizarea in dormitor poate fi mult simplificata prin intermediul unor dulapuri haine de calitate. Dulapurile sunt recomandate mai ales pentru dormitoarele mai mici, ele pot avea un numar mare de rafturi pentru depozitare, se pot deplasa in orice loc din dormitor pentru ca sunt in general usoara sau pot fi si pe roti, toate lucrurile vor sta in ele in cele mai bune conditii, fiind aparate de praf si de alti agenti care le pot deteriora.

In alegerea unui dulap dormitor trebuie sa tinem cont de marimea dormitorului, de spatiul destinat dulapului, de cantitatea de obiecte si haine pe care vrem sa o depozitam in el, de designul dormitorului, de cromatica si de modul in care se poate integra acesta in relatie cu celelate decoratiuni interioare. Pe langa un pret dulap dormitor excelent trebuie sa tinem seama si de calitate, de materialele din care e realizat dulapul, de numarul de compartimente si de flexibilitatea spatiului interior. Dulapurile moderne au usi glisante, se pot pozitiona usor in spatiul dat, au finisaje calitative, intalnim adesea modele de dulapuri haine produse de firme de top in asa fel incat sa poata fi personalizate mai usor.

La Kalenda, magazin online cu mobilier pentru toata casa puteti gasi in aceasta perioada un dulap dormitor pentru orice tip de dormitor, dulapuri din PAL si MDF, cu diferite stiluri si un pret dulap dormitor foarte bun raportat la calitate si aspect. In permanenta exista colectii noi adaugate pe site, fiecare dulap haine este unic in felul sau, are un aspect original, pe site sunt disponibile liste comparatoare pentru a vedea diferentele de pret si de calitate intre diverse articole de pe site. Oricand aveti de ales din sute de modele si stiluri de dulapuri, pot fi si din lemn masiv, transportul e rapid, in 48-72 de ore de la plasarea comenzii si in pana la 45 de zile pentru comenzile care nu se afla in stoc si sunt aduse special pentru anumiti clienti. Costurile cu livrarea sunt de 39 de lei pentru comenzi de pana in 800 lei si de 99 de lei pentru cele ce depasesc aceasta valoare.

Consilierii magazinului ofera sfaturi practice pentru amenajarea dormitorului cu ajutorul produselor comandate, informatii despre comenzi si detalii tehnice despre dulapurile din oferta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *