Pune-ti in practica cele mai creative idei cu ajutorul unei vopsele spray pentru graffiti


Arta nu se rezuma doar la picturi sau sculpturi, la opere pe care le putem vedea la expozitii si vernisaje. Arta in forma pura o putem intalni si pe strada, chiar langa noi, sub forma unui graffiti. Graffiti-ul este un desen facut de obicei pe ziduri, pe spatii mari, reprezentand diverse aspecte ale vietii urbane sau notiuni abstracte, idei etc. Spre deosebire de un tablou, grafitti-ul se realizeaza mult mai rapid, cu vopsea spray sau spray pentru graffiti si cat mai multa imaginatie. Calitatea spray-urilor folosite la crearea unei imagini grafitti depinde de materialele folosite la confectionarea lor, de marca, dar si de tipul texturii vopselei.

O vopsea spray sau un spray pentru grafitti este foarte simplu de utilizat, cu o apase ca la un spray normal vopseaua aflata in interior, sub presiune, este pulverizata pe suprafata dorita. Prin combinarea culorilor rezultate se obtin desenele graffiti, vopseaua este foarte rezistenta, nu se sterge rapid, aderenta e foarte buna. Dintre avantajele unor vopsele spray pentru graffiti amintim dimensiunile mici ale recipientelor, materialele de calitate, deschiderea usoara, intretinerea simpla, gama diversificata de culori. Alegerea unor astfel de spray-uri trebuie facuta in functie de ceea ce se doreste sa se obtina, culorile pot avea o multime de texturi asa ca artistul va trebui sa analizeze cu atentie ofertele de pe piata. Cele mai ieftine vopsele spray sunt de gasit pe colorit.ro, magazin online care comercializeaza toata gama de vopsea spray, spray textile si vopsea spray textile la cele mai bune preturi. Din oferta curenta se pot cumpara la un pret foarte bun spray textile si vopsea spray textile, vopsea spray cu aspect anti-reflect, texturat, lucioasa pentru decoratiuni interioare, vopsirea diverselor suprafete, vopsea fluorescenta pentru decoratiuni si panouri reflectorizante sau chiar cu sclipici. Amestecul din vopsele este pe baza de apa, mirosul este slab, se usuca rapid, aderenta este foarte buna, raportul calitate-pret pentru orice spray cu vopsea din oferta este excelent, puterea de acoperire este mare, rezistenta la lumina este si ea foarte buna, se poate aplica vopseaua si pe polistiren.

Este suficient sa invatati cum se vopseste cu spray si puteti sa va puneti in practica toate ideile cu ajutorul unor spray-uri la preturi fara concurenta. Pe colorit.ro aveti la dispozitie toate culorile posibile, daca distribuiti prin share ofertele de pe site castigati si puncte care se transforma in reduceri, livrarea este rapida, prin curierat, transportul este gratuit la comenzi peste 300 ron, inainte de a plati produsele se poate deschide coletul la livrare gratuit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *