Copiii nu se vor plictisi niciodata in compania unor jucarii de plus


Cand sunt mici, copiii se plictisesc foarte repede de o anumita jucarie si trebuie mereu sa primeasca ceva nou pentru a se putea juca in continuare cu aceeasi placere. Din fericire pentru parinti sunt si cateva tipuri de jucarii de care micutii nu se vor plictisi si pe care le vor redescoperi de fiecare data cu aceeasi placere. Din aceasta categorie fac parte ursuleti de plus si jucarii de plus care reprezinta diverse personaje sau animalute.

Ursuletii de plus de marime obisnuita sau supradimensionati sunt foarte simpatici, micutii se pot juca cu ei in diverse moduri, se curata usor, nu provoaca alergii si chiar pot fi partnerii de somn perfecti. Cu ajutorul acestor ursuleti de plus si celorlalte jucarii de plus pe care picii le au pe langa ei copiii isi pot dezvolta imaginatia si limbajul, pot vorbi cu ei, isi pot imagina diverse jocuri in care sa fie implicate personajele lor favorite. De asemenea, jucariile de plus le ofera mai multa siguranta atat noaptea, pentru ca pot dormi langa ei, dar si ziua, atunci cand au anumite temeri legate de mediul in care se joaca. Ele pot fi si niste confidenti de incredere, ii pot ajuta sa isi exprime mult mai bine sentimentele si emotiile, sunt foarte bune pentru terapie si pentru momentele in care copilul refuza sa faca un anumit lucru, de pilda sa manance.

Daca parintii implica si jucariile de plus in activitatea pe care micutii nu vor sa o faca atunci acestia vor considera ca si ei trebuie sa se implice pentru ca partenerul lor de joaca deja o face. Jucariile de plus se pot intretine usor, nu exista riscul sa le provoace rani sau neplaceri copiilor, sunt pufoase si moi la atingere, nu au parti mici care se pot desprinde si care pot fi inghitite. Ursuletii de plus mari sau mici sunt cadourile perfecte pentru copiii de orice varsta, se gasesc in magazinele online si offline la preturi foarte bune, se livreaza rapid si sunt usor de transportat dintr-un loc in altul, de luat in vacanta sau la tara, la bunici. Ofertele magazinelor online sunt pentru toate buzunarele, ursuletii sunt de diverse culori, pentru fetite si baietei, se pot comanda rapid si in cele mai bune conditii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *